Kindcentrum Bekkers

Directeur van kindcentrum Bekkers Riemke de Vries: ”Het Kindcentrum is een plek in de buurt waar iedereen zich welkom voelt. Een plek waar we elkaar ontmoeten, elkaar ondersteunen en waar we van en met elkaar leren! Een plek waar iedereen mag zijn wie hij is, waar iedereen er bij hoort en waar iedereen meedoet”. De Bekkersschool en Combiwel voor Kinderen gaan…

Lees meer

… intensief kleuters en peuters met elkaar laten leren en spelen en creëren hiermee, nog meer dan al het geval was, een doorgaande leerlijn. Pedagogisch medewerkers van de BSO zullen extra uren worden ingezet om kinderen binnen schooltijd te ondersteunen daar waar zij een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Contact

Volendammerweg 160
1024 JR Amsterdam
Stadsdeel Noord

IKC de Krijtmolen

Jorrit Liesting vertelt dat de Krijtmolen in een sneltrein zit: ‘We zijn niet alleen met de IKC-vorming begonnen maar zijn ons ook aan het omvormen naar een Montessorischool. Combiwel gaat daarin mee zodat ook alle pm-ers hierin geschoold worden. Op die manier kan er een mooie doorgaande lijn gecreëerd worden. Het is ook de bedoeling dat komend schooljaar…

Lees meer

pm-ers worden ingezet onder schooltijd. Ondertussen investeren we ook gezamenlijk in een intern begeleider die behalve de school ook actief is op de voorschoolse educatie. Zo wordt de betrokkenheid bij elkaar ook groter. En de taalspecialist is bezig om samen met de onderbouw en voorschoolse educatie taalrijke thema’s te bedenken. Daarnaast wordt onze administratieve medewerker bijgeschoold zodat ze ook vragen over kinderopvang kan beantwoorden. We willen het liefste toe naar de 1-loket-aanpak. Kortom, op vele vlakken werken we al goed samen. We zijn heel blij met een vooruitstrevend partner als Combiwel.

 

Contact

Molenwijk 8
1035 EE
Amsterdam

IKC de Houthaven

Basisscholen Onze Amsterdamse school (AMOS) en De Spaarndammerhout (AWBR) zijn samen met Combiwel IKC de Houthaven. ‘Wat een unieke uitdaging! Combiwel voor Kinderen directeur Bjørn Huysman en schooldirecteuren Elize Jong en Gerard Prenger tekenden een duurzame samenwerkingsovereenkomst met elkaar. De komende jaren gaan de twee scholen…

Lees meer

én de kinderopvangorganisatie hun samenwerking intensiveren om kinderen van 0-13 jaar binnen het gebouw bij de Houthavens maximaal te ondersteunen in hun ontwikkeling.

‘Het is heel bijzonder om met De Amsterdamse School én De Spaarndammerhout een uniek traject in te gaan waarbij wij als partners kinderen van 0-13 jaar maximaal willen ondersteunen. Combiwel voor Kinderen zet daarvoor pedagogisch medewerkers zowel van de 0-4 jarigen opvang als vanuit de BSO in die tijdens schooltijd leerkrachten (zonder kosten school) ondersteunen in het ontwikkelen van de kinderen. Samen creëren wij één doorgaande lijn voor kinderen’, aldus Bjørn Huysman van Combiwel voor Kinderen.

Contact

Locatie Amosa

Revaleiland 1 a
1014 ZG
Amsterdam

Locatie De Spaarndammerhout

Revaleiland 1B
1014 ZG
Amsterdam

IKC de Zijderoute

Onze samenwerking met Combiwel voor kinderen en de vorming van een IKC  is een zeer waardevolle aanvulling op ons betekenisvolle onderwijs. De thema’s die we op de basisschool behandelen zullen ook in de voorschool en in de BSO een rol gaan spelen. Op de voorschool natuurlijk op een ander niveau en in de BSO op een minder schoolse manier in de vorm van…

Lees meer

ontspannende activiteiten. Hierdoor krijgen de thema’s nog meer betekenis waardoor kinderen er meer van opsteken’, aldus Meryem Balasar.

Contact

Buskenblaserstraat 65
1055 AG Amsterdam
Stadsdeel West

Volg Combiwel voor Kinderen

Contact opnemen

Bezoeken

Combiwel voor Kinderen
Vlaardingenlaan 15
1062 HM Amsterdam-Slotervaart

Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Vul dan je gegevens in, dan houden we je regelmatig op de hoogte van informatie en inspiratie op het gebied van samenwerken voor onze Amsterdammertjes!

Bedankt voor je inschrijving! Leuk dat we je vanaf nu regelmatig op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen.